Scroll Top

ROSTED ANTI-YELLOW

Ideel til lyst, gråt og hvidt hår
Har både en supereffektiv anti-yellow effekt og er samtidig mild og skånsom over for hår og miljø.

Vi hos Rosted ønsker at give vores kunder et sundere alternativ. Derfor har vi udviklet vores egne anti-yellow produkter der er sundere og mere miljøvenlige, end hvad der ellers findes på det danske marked. Serien er beriget med anti-yellow pigmenter, som giver håret en mere kold og klar farve, samt perlestøv som giver håret en helt fantastisk glans og et utroligt flot og skinnende look.

Serien hjælper effektivt med at nedtone og dæmpe uønskede gyldne pigmenter i de tonehøjder håret er, i lyst, hvidt og gråt hår. Seriens innovative og unikke formel er samtidig et sundere og mere miljøvenligt alternativ til andre anti-yellow produkter på markedet.

ANTI-YELLOW SHAMPOO

Anti-yellow shampoo, som effektivt og skånsomt nedtoner og dæmper gyldne pigmenter og toner, i de tonehøjder håret er, i lyst, gråt og hvidt hår.

Indeholder anti-yellow pigmenter, som nedtoner hårets gyldne pigmenter, samt perlestøv og aminosyrer som plejer og nærer håret og giver det en fantastisk glans.

Ved brug masseres shampooen ind i vådt hår. Shampooen skal sidde i håret i den angivne virkningstid og derefter skylles grundigt ud med vand.

0%PARABENER – SULFATER – SALT – MIT

ANTI-YELLOW MASK

Anti-yellow mask, som effektivt og skånsomt dæmper gyldne toner i de tonehøjder håret er, i lyst, gråt og hvidt hår. Reparerer langsomt håret, mens den milde formel plejer og nærer håret i dybden.

Indeholder anti-yellow pigmenter, som dæmper gyldne toner, samt perlestøv og aminosyrer som plejer og nærer håret og giver det en fantastisk fantastisk glans og shine.

Ved brug masseres kuren ind i fugtigt hår. Masken skal sidde i håret efter den angivne virkningstid og derefter skylles grundigt ud med vand.

0%PARABENER – SULFATER – SALT – MIT

ANTI-YELLOW SPRAY

Anti-yellow leave-in spray som effektivt og skånsomt klarer farven op i lyst, hvidt og gråt hår og nedtoner gyldne pigmenter, i de toner håret er.

Indeholder perlestøv og anti-yellow pigmenter. Perlestøvet giver håret en fantastisk glans, mens anti-yellow pigmenterne nedtoner gyldne pigmenter, i de toner håret er.

Ved brug Sprayes jævnt i fugtigt eller tørt hår der hvor man ønsker effekt. Skal ikke skylles ud.

0%PARABENER – SULFATER – SALT – MIT

BLOND SERUM

En lækker argan-olie med platin til lyst hår, der plejer og fugter håret, samt tilfører håret glans og modvirker spaltede spidser, dehydrering og samtidig beskytter mod solens UV-stråler.

Indeholder violette mikropigmenter, der giver en mild anti-yellow-effekt, som hjælper med at bevare den flotte, lyse farve, samt platin og argan-olie, der plejer, fugter og nærer håret i dybden, og UV-filter, der beskytter håret.

Ved brug: Kom et par dråber i vådt eller tørt hår. Olien absorberes øjeblikkeligt, så den ikke fedter. Skal ikke skylles ud.

0%SULFATER – SALT – MIT

Rosted 3 Blond Serum