Scroll Top

OM ROSTED HAIR CARE LINE

Rosted Hair Care Line er naturlige og sunde produkter,
som er skånsomme for håret og miljøet.

hvorfor vælge rosted

Fordi vi ønsker at gå en grønnere vej, hvor vi skåner dit hår for en masse unødvendige tilsætningsstoffer og samtidig skåner miljøet. Derfor er alle vores shampooer fri for parabener, sulfater, salt, silikone og konserveringsmidlet MIT. Samtidig er vores produkter lavet med destilleret vand, for at skåne håret yderligere. Rosted Hair Care Line går desuden aktivt ind for ikke at lave dyreforsøg, hvilket betyder at vores produkter aldrig er blevet testet på dyr.
“Vi hos Rosted ønsker at give kunderne så sunde og naturlige hårprodukter som muligt. Derfor har vi udviklet Rosted Hair Care Line, som bygger på milde og naturlige ingredienser, der er gode og sunde for håret og hovedbunden.”
– Jeanne Rosted

Tanke på hår og miljø

Vi har valgt vores producent med særlig stor omhu. Vores producent er certificeret som environmentally friendly, hvilket bl.a. betyder at de er meget miljøbevidste og genbruger materialer, så intet spild belaster miljøet unødigt. Vælger du Rosteds produkter, kan du altid føle dig sikker på, at du får et sundere alternativ og et originalt og kvalitetssikret produkt.